Det går inte längre att anmäla sig till Replicon.

Föranmälan görs i två steg. Först ska ett anmälningsformulär fyllas i och därefter ska man sätta in sina deltagaravgift på kongressens konto. 

Steg 1

Fyll i anmälningsformuläret

Steg 2

Medlemsavgiften betalas till plusgirokonto 58 95 27-1 (Föreningen för Science Fiction-Kongresser i Europa). Det går också att betala med Swish på mobiltelefonen, till 0723105448 (Tomas Cronholm). I så fall är det viktigt att det står Replicon i meddelandet samt ditt namn. Du räknas inte som anmäld förrän din betalning inkommit. Betalning ska ha kommit in senast 1 juni.

Betalning från och med 12 juni måste ske via Swish eller i kassan i registreringen.

Medlemsavgifterna

Vi vill att så många som möjligt ska kunna åka på Swecon. Oavsett ålder, inkomst eller bakgrund. Därför har vi i år flera olika prisklasser.

Standard
400kr
Med denna deltagaravgift betalar du självkostnadspris för kongressen och gör så att vår ekonomi går ihop.

Sponsor 
666kr
Med denna deltagaravgift betalar du självkostnadspris, samt möjliggör för fler fans att delta till lägre kostnad. 

Rabatterad
200kr
Den här deltagaravgiften täcker bara delvis kostnaderna för kongressen. Välj denna nivå om du själv känner att du behöver. Exempelvis om du studerar, är arbetslös eller av andra anledningar behöver denna möjlighet för att delta. Denna möjlighet upphör 1 juni.

Ungdomar
(Född år 2001 eller senare, fyller 18 år under 2019)
Gratis om föranmäld senast 1 juni 2019

Barn
(födda 2007 eller senare, fyller 12 år under året)
Gratis i målsmans sällskap.

Priserna gäller vid föranmälan senast 1 juni 2019. Därefter är priset för ett medlemskap till 500 kr. Det är dock fortfarande möjligt att betala som sponsor, 666 kr.

Vad kommer det kosta i dörren?

Endagsmedlemskap kan lösas i dörren och kostar för fredag 150 kronor, för lördag 300 kronor och för söndag 150 kronor.

För betalning från utlandet och via PayPal, se In English. Men det är bättre för oss om betalning sker direkt till plusgirokontot.

Inträde/biljett?

Medlemskapet är din biljett! Du behöver inte betala något mer än medlemskapet. (Och är du under 18 år behöver du som sagt inte betala något alls, om du föranmäler dig.) Anmäl dig i registreringen när du kommer så får du en medlemsbricka. Den ska bäras synligt under hela kongressen.

Vanliga frågor

Om jag fyller 18 år i maj, måste jag betala deltagaravgift då?

Om man fyller 18 år under 2019 är medlemskapet gratis om man föranmäler sig senast 1 juni 2019.

Kan jag betala medlemskapet med PayPal eller från utlandet?

För betalning från utlandet och via PayPal, se In English. Men det är bättre för oss om betalning sker direkt till plusgirokontot.

Slutligen

Kom med idéer och förslag! På anmälningsformuläret går det att skriva in förslag, men du kan också skicka via e-post till kontakt ( a ) hakanwester.se eller kontakta oss på Facebook, Twitter eller Instagram. Vi tar tacksamt emot allt från lösa idéer till färdiga programpunkter med paneldeltagare. Men vi kan förstås inte lova att just ditt förslag blir verklighet.