Även i år kommer det finnas en författarscen i anslutning till bokbutiken. Inslagen på författarscenen kommer att vara med i programmet, vilket gör det lättare att locka publik. Det gör att anmälan till författarscenen måste inkomma senast 14 maj.

Varje inslag är max 15 minuter. Ljudanläggning kommer att finnas. Schemaläggning kommer ske genom att man får boka en plats efter att anmälan stängts. Det kommer att finnas två kategorier av tider; Under programpunkter och Mellan programpunkter. Under programpunkterna kommer att ligga kvart över hel timme och Mellan programpunkterna kommer att ligga kvart i hel timme.

Tider kommer att finnas på:

• Fredagen mellan kl 17:15 och 19:45

• Lördagen mellan kl 10:15 och 18:45

• Söndagen mellan kl 10:15 och 13:45

Det innebär att det totalt finns sexton tider Under programpunkter och sexton tider Mellan programpunkter. Anmälan sker till evahm.holmquist@gmail.com med titel, medverkande och kort beskrivning. Anmälan ska vara inne senast 14 maj.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *